Majstor!

VLAHOVIĆEV SPEKTAKL U NADOKNADI! Bum i gotovo - Dušan je Juventusov junak! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Fantastičnim pogotkom u poslednjim minutima meča Dušan Vlahović doneo pobedu Juventusu.

Izvor: Alessandro Garofalo / LaPresse / Profimedia

Srpski fudbaler Dušan Vlahovićdoneo je pobedu Juventusu u Seriji A i to na spektakularan način - udarcem glavom u nadoknadi vremena, kada su navijači već počeli da se "mire" sa remijem protiv autsajdera Salernitane! Ubojiti napadač crno-belih iz Torina bio je najviši u skoku, a zatim mu nije bilo teško da preciznim udarcem savlada protivničkog golmana.

Vlahović je pogotkom vrednim tri boda pokazao da se nalazi u fantastičnoj formi. U prethodnom kolu asistirao je za pobedu protiv Rome (1:0), dok je jednu rundu ranije postigao pobedonosni gol protiv Frosinonea. Jasno je da ekipa Maksa Alegrija u poslednje vreme živi od igara srpskog napadača i da je Juventus i dalje u vrhu tabele zbog Dušana Vlahovića. Pogledajte njegov gol:

Salernitana - Juventus, Vlahović gol
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Vlahoviću je ovo bio sedmi gol u Seriji A ove sezone, na 17 odigranih utakmica. Pre pogotka je imao i drugu asistenciju u sezonu, a upravo je njegov pogodak pogurao Juventus ka vrhu tabele. Sada je slavni tim iz Torina na drugoj poziciji u Seriji A, sa dva boda manje od prvoplasiranog Intera.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: