Skandal!

SKANDAL - ALBANAC TUKAO GOLMANA NA TERENU! Zbog sina utrčao sa tribina, jedva ga zadržali! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Otac talentovanog fudbalera tukao njegovog protivnika nakon utakmice.

Izvor: Youtube/Corriere Romagna/printscreen

Veliki skandal potresa italijanski fudbal, pošto je trećeligaški meč između Ćezene i Olbije (1:0) obeležio Albanac koji je fizički nasrnuo na golmana gostujućeg tima! Nakon to je sa tribina video kako njegov sin Kristijan Špandi (20) mora da napusti teren zbog rasekotine zadobijene u duelu sa protivničkim golmanom, otac mladog fudbalera sačekao je kraj meča, utrčao u teren i udario u glavu mladog Filipa Rinaldija (21).

Okupljeni članovi stručnih štabova dva tima pokušali su da spreče dalji sukob i uspeli su u tome - Albanac je zaustavljen u svojoj nameri da nastavi fizički obračun! Jasno je, ni ovo što je uspeo da uradi nikako nije prihvatljivo niti poželjno na fudbalskim utakmicama. Posebno kada se radi o roditeljima fudbalera koji važe za veoma talentovane...

Napadač koji je napravio haos na meču Serije C ima sinove Kristijana koji nastupa za Ćezenu i Stivena koji je lan Empolija, a za kojeg se priča da je još talentovaniji od svog brata blizanca. Pogledajte kako je izgledao sukob nakon meča koji je obeležio fudbalski dan u Italiji:

Ćezena Olbia, napad na golmana
Izvor: Youtube/Corriere Romagna

Nakon današnjih rezultata Ćezena je prva u grupi B italijanske treće divizije i najozbiljniji je kandidat za selidbu u Seriju B. Na prvih 20 mečeva osvojili su 49 bodova i imaju dva više od prvog pratioca. Olbija je trenutno na potpuno drugom kraju tabele - na poslednja četiri meča nisu osvojili ni bod, a sa samo 17 bodova zauzimaju pretposlednje mesto na tabeli.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: