Šok

POZNATI FUDBALER GODINAMA KRIO VEZU SA DEVOJČICOM!? Venčali su se i isplivalo sve - ona išla u ŠKOLU, on slao novac

Autor Mladen Šolak

Sadio Mane venčao se sa "dugogodišnjom devojkom", koja sada ima 18 godina!

Izvor: Tiktok/A. Ayofe/Screenshot

Poznati senegalski fudbaler Sadio Mane (31) oženio je svoju 18-godišnju devojku sa kojom je "godinama u vezi". Ona se zove Ajša Tamba i venčali su se u njihovoj zemlji, u blizini glavnog grada Dakara, šest dana pre nego što će zvezda Al-Hilala zaigrati na Kupu nacija u Africi od 13. januara.

Prema pisanju "Biznis deja", venčanju su prisustvovali porodica, prijatelji i njegove kolege fudbaleri. Prema pisanju medija, Ajša je odavno "namenjena" fudbaleru, još od njenih "tinejdžerskih dana", a u Senegalu je zakonska granica za stupanje u brak 16 godina.

"Bivši as Liverpula brinuo se o njenim računima još dok je išla u školu", pišu tamošnji mediji. Da se sve zaista dogodlio potvrđeno je na Instagram nalogu jedne fotografske kuće, koja je fotografisala mladence, goste i uslikala poruku "Gospođa Mane", istaknutu na zidu sale.

Dok je bio u Liverpulu, Mane nije govorio o svojoj vezi sa Ajšom i čuvao je to kao tajnu. "Vidim da me devojke pitaju zašto nisam oženjen, ali izvinite, verovatno gubite vreme. Žena koju ću venčati neće biti na društvenim mrežama". Želim da se venčam sa ženom koja poštuje Boga i moli se. Svi imaju svoj izbor kada biraju koga će voleti", govorio je tada takođe Mane.

Pogledajte fotografije sa svadbe fudbalera: