AU...

SRBINU PROPADA TRANSFER U MILAN?! Kad su čuli koliko agenti TRAŽE, Italijani se samo pogledali!

Autor Milutin Vujičić

Matija Popović na kraju možda ne postane fudbaler Milana.

Izvor: Twitter/FAkli10/Screenshot

Talentovani srpski fudbaler Matija Popović stigao je u utorak u Milano i činilo se da nema više nikakve dileme da će obući dres "rosonera", međutim i dalje nema dogovora. Prema izveštajima medija iz Italije, Milan čak razmatra da se potpuno povuče iz razgovara oko Popovića nakon što su čuli šta njegovi agenti traže.

Problem je provizija koju agenti traže za potpis Popovića budući da dolazi kao slobodan agent, nakon što mu je još letos istekao ugovro sa Partizanom. Popović i njegovi zastupnnici, kao i roditelji, nisu bili zadovoljni onime što je nudio Partizan i znali su da će za mladog fudbalera biti interesovanja iz inostranstva čim postane punoletan, što je od pre dva dana, ali čini se da su postavili uslove koje u Milanu ne žele da čuju.

"Njihov zahtev je daleko veći nego što su u Milanu očekivali, tako da je sada čitav posao na 'stendbaju' i traži se pravo rešenje", navode italijanski mediji i podsećaju da je prethodno Popović odbio ponudu Mančester sitija, pošto je obećao Milanu da će potpisati za njih i pre punolestva.

Inače, Milan je toliko želeo Popovića da su bili spremni da "žrtvuju" jedno mesto stranca u timu za njega, a dogovoreno je da prvih šest meseci provede u mladom timu kod Ignjacija Abatea, dok bi se od leta pridružio seniorima Stefana Piolija. Trenutno u Milanu igraju i dvojica srpskih igrača - Luka Jović i Jan-Karlo Simić - dok je Marko Lazetić na pozajmici. Videćemo da li će im se na kraju Popović i priključiti.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)