Fudbal

SRBIN NAPRAVIO HAOS U MILANU, PA SPAKOVAO KOFERE: Ode i on u Arabiju, samo će Saudijci dati MILIONE za njega!

Autor Nikola Lalović

Rade Krunić izgleda neće u Fenerbahče, već je spreman da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji.

Izvor: Insidefoto di andrea staccioli / Alamy / Alamy / Profimedia

Nastavlja se saga oko Radeta Krunića i Milana! Srbin koji nastupa za selekciju Bosne i Hercegovine ušao je u sukob sa trenerom Stefanom Piolijem i čak je u jednoj utakmici odbio da uđe na teren. Jasno je da je karijeru u Milanu završio, ali gde će otiči? 

Delovalo je da je sve gotovo da pređe u Fenerbahče i da u Istanbulu zaigra zajedno sa kapitenom Srbije Dušanom Tadićem, ali bi na kraju mogao da ima drugačiju destinaciju.

Fener ne želi da Milanu isplati 5.000.000 evra za usluge centralnog veziste iz Foče kome ugovor ističe u leto 2025. godine. Zbog toga se sada u trku za njega uključila ekipa Al Šababa iz Saudijske Arabije, gde nekadašnjii hrvatski reprezentativac Igor Bišćan želi da pojača tim sa njim. 

Ove sezone j Krunić u Seriji A odigrao 14 utakmica i upisao je 896 minuta, a karijeru je pre Milana gradio kroz Sutjesku iz Foče, Donji Srem i Borac iz Čačka pre nego što je u Italiji nastupao za Empoli. Čak i kada ode Krunić ostaće bar dva Srbina u Milanu i to napadač Luka Jović i mladi štoper Jan Karlo Simić.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: