Potpisuje!

MARKO MILOŠEVIĆ DONOSI TITULU U BANJALUKU! MONDO saznaje: Srbin će braniti za Borac u Premijer ligi!

Autor Dušan Ninković

Banjalučki tim pronašao zamenu za Milana Mijatovića, crnogorskog reprezentativca koji ima ponude iz Srbije.

Izvor: MN Press

Fudbaleri banjalučkog Borca jesenji deo sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegvoine završili su na prvoj poziciji, a pripreme za prolećni deo već su započete. Kako je istaknuto na okupljanju, neće biti velikih promena u igračkom kadru, odnosno bombastičnih pojačanja za "velikana iz Platonove", ali... Jedno mesto je moralo da se popuni, pa umesto Milana Mijatovića u klub dolazi Marko Milošević (32)!

Kako je ekskluzivno saznao MONDO, uprava Borca iz Banjaluke već je blizu dogovora sa srpskim golmanom koji bi trebalo da bude jedan od najbitnijih igrača u prolećnom delu sezone. Iskusni čuvar mreže karijeru je gradio u Srbiji, zatim igrao za Kaspij i Astanu u Kazahstanu, a prethodnih desetak meseci bio je član mađarskog Debrecina!

Iskusni čuvar mreže nezadovoljan je minutažom u Debrecinu, gde je i pored povremenih odličnih partija u posljednje vreme u drugom planu. Srpski čuvar mreže nedavno je najavio rastanak sa mađarskim klubom, sa kojim ima ugovor do leta, a nova destinacija bi trebalo da bude biti Banjaluka, gde će se sa Borcem boriti za titulu šampiona BiH.

Kako trenutno stvari stoje, Borac ima sasvim dobre šanse da se još jednom domogne trofeja u Premijer ligi bosne i Hercegovine. Nakon jesenjeg dela prvenstva Banjalučani su bili fantastični i na 18 odigranih mečeva osvojili su čak 45 bodova - uz učinak od 14 pobeda, tri remija i samo jednog poraza. Najbolji srpski klub u BiH iskoristio je gust evropski raspored Zrinjskog, najboljeg hrvatskgo kluba u BiH, pa je najbližem pratiocu pobegao na ubedljivih sedam bodova prednosti. Sada će Marko Milošević čuvati tu prednost Borca iz Banjaluke! 

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: