Skandal!

ZVEZDU MANČESTER SITIJA ŽENA IZBACILA IZ KUĆE: Sa njenom najboljom prijateljicom dobio DRUGO dete!

Autor Dušan Ninković

Fantastični fudbaler Kajl Voker na terenu pravi manje incidenata nego u privatnom životu, gde sa suprugom i njenom prijateljicom ima ukupno petoro dece.

Izvor: Instagram/annievkilner/kylewalker2/printscreen

Engleski fudbaler i desni bek Mančester sitija Kajl Voker (33) već godinama važi za jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji, ali poslednjih dana on naslovne strane ne puni samo zbog bogate karijere. Za razliku od profesionalnog plana gde je sve u najboljem redu, privatan život svetski poznatog defanzivca trenutno je u haosu - britanski mediji navode da je supruga Ani Kilner izbacila Kajla iz kuće jer sa ljubavnicom Lorin Gudman ima i drugo dete!

Navodno, Ani Kilner je otkrila da je Kajl Voker otac deteta koje je Lorin Gudman rodila pre pet meseci, što je dovelo do novih turbulencija u njihovom odnosu! Kajl i Ani imaju troje dece i zajedno su preko deset godina, čak i kada bismo uračunali prekide koje su pravili u burnoj vezi koja je punila naslovne strane britanskih tabloida. U jednoj od tih pauza Kajl Voker je imao avanturu sa Lorin, za koju važi da je svojevremeno bila jedna od najbližih prijateljica Ani Kilner. Pogledajte kako izgleda Ani, Vokerova supruga koju vara na svakom koraku:

Desilo se neplanirano da Kajl pored troje dece sa svojom suprugom dobije dete i sa svojom ljubavnicom, a dobro upućeni tabloidi iz Velike Britanije tvrde da je i drugo dete Lorin Gudman rođeno u aferi sa poznatim fudbalerom. Ovaj ljubavni trougao sada je postao pretežak za Ani, pa je svog supruga izbacila iz kuće vredne oko dva i po miliona funti!

"Kajl i Ani su već neko vreme u zategnutim odnosima, postoji istorija problema u njihovom odnosu, između ostalog i zbog avanture sa Lorin. Ujedinjeni su zbog troje dece koje imaju, to im je trenutno glavna briga. Brak nije potpuno propao, možda bi mogao da se spasi kada rane zarastu. Moraju da naprave pauzu. Kajl je prekinuo kontakt sa Lorin, koja je imala štetan uticaj na njih", rekao je neimenovani prijatelj porodice Voker za britanske medije.

Za sada nije poznato šta Kajl Voker planira u budućnosti, gde će živeti i da li je već digao ruke od braka sa svojom dugogodišnjom izabranicom. Ukoliko se to desi, Ani Kilner bi mogla da uzme polovinu njegove imovine, a sve zbog avantura sa njenom prijateljicom... Ovako izgleda Lorin Gudman sa kojom Kajl Voker ima dvoje vanbračne dece:

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: