Fudbal

ZVEZDO, IMAŠ MAJSTORA - DAO SJAJAN GOL NA KUPU AFRIKE! Bahar nije znao sa njim, da li će Milojević?

Autor Mladen Šolak

Pogledajte lep gol napadača Crvene zvezde za reprezentaciju na Kupu afričkih nacija.

Izvor: X/تغطيه AA/MN Press

Napadač Crvene zvezde Žan-Filip Kraso dao je lep gol za reprezentaciju Obale Slonovače na afričkom Kupu nacija. On je u prvoj utakmici turnira koji organizuje njegova zemlja bio strelac u meču protiv Gvineje Bisao tako što se sjajno snašao u kaznenom prostoriju gostiiju. Iznenadio je sve i oduševio navijače. Pogledajte taj gol:

Za razliku od Crvene zvezde, gde je pod vođstvom prethodnog trenera Baraka Bahara prolazio uspone i padove dok mu je Izraelac neuspešno nalazio mesto i formu, on u reprezentaciji igra konstantno dobro. Novi trener Zvezde Vladan Milojević sigurno prati kako Francuz Žan-Luj Gaset stavlja Krasoa na mesto najisturenijeg napadača, a on mu za to uzvraća golovima od prve utakmice na važnom turniru.

Kraso je došao u Zvezdu prošlog leta iz Sent Etjena, isprva igrao sjajno u tandemu sa Piterom Olajinkom, ali kako je tim Baraka Bahara klizio u lošu formu i turbulencije, tako ni Kraso nije davao ono što može. Da li će Milojević znati da ga iskoristi?

U svakom slučaju, Kraso neće biti sa Zvezdom na pripremama na Kipru zbog obaveza sa reprezentacijom, a Kup afričkih nacija traje sve do 11. februara, pa bi u slučaju da njegov tim ode do kraja on došao tek na početak takmičarskih utakmica crveno-belih.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: