Fudbal

ZVEZDA DOBILA NOVU ŠOK PONUDU! Stigli milioni i za napadača, već se zna ko će ga zameniti!

Autor Mladen Šolak

Jovan Mijatović pred odlaskom iz Zvezde!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

FK Crvena zvezda dobila je ponudu Njujork sitija od osam miliona evra za najtalentovanijeg napadača, Jovana Mijatovića, objavio je "Sport klub". U večeri u kojoj je najavljeno da će desni bek Kosta Nedeljković za devet miliona evra otići u Aston vilu, još jedna "bomba" najavila je značajan priliv novca ove zime u domu branioca titule.

Jovan Mijatović eksplodirao je ove jeseni pod vođstvom Baraka Bahara, najavljivano je da bi mogao da ode u Fejenord, da bi Zenit mogao da iskoristi pravo "preče kupovine", ali u ovom trenutku deluje realnije da će Zvezdin "Bekam" u Ameriku, a ne u Sankt Peterburg.

Jovan Mijatović ima 18 godina, debitovao je prošle sezone u meču protiv Ferencvaroša u Ligi Evrope, a ove je dao dvocifreni broj golova (11) na 26 utakmica. U Zvezdinoj haotičnoj polusezoni on je isplivao i potvrdio svoj talenat. Već je poznato da će ga zameniti napadač Mladosti iz Lučana, Uroš Sremčević, koga bi Zvezda ovog januara mogla da plati dva miliona evra, u najvećem transferu među superligaškim timovima.

Ekipa Crvene zvezde odlazi na pripreme na Kipar u ponedeljak, a dok se očekuje da se Kosta Nedeljković opet pridruži crveno-belima posle potpisivanja za Aston vilu, po svemu sudeći Mijatović izvesno neće biti tu kada za mesec dana počne drugi deo superligaške sezone.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: