Fudbal

VLAHOVIĆEV GOL KARIJERE? LICA IGRAČA JUVENTUSA GOVORE SVE! Ovu Dušanovu bombu morate da vidite

Autor Mladen Šolak

Dušan Vlahović je gol-mašina koja ne prestaje da pogađa!

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Dušan Vlahović dao je u utorak protiv Sasuola jedan od najlepših golova u karijeri! Nakon što je na startu meča zatresao mrežu udarcem sa 18 metara, u 37. minutu je pogodio iz slobodnog udarca, o prečku! Ceo stadion se zatresao od slavlja navijača "Stare dame", dok su se i njegovi saigrači na klupi držali za glavu.

Čudesno igra Vlahović ove sezone, vuče Juventus ka tituli prvaka Italije i raduje sve navijače reprezentacije Srbije dok se bliži Evropsko prvenstvo, na kojem bi mogao da bude jedna od najvećih zvezda evropskog fudbala! On to već sada jeste, jer ove zime igra kao u transu i ne prestaje da pogađa.

Tako je atraktivno savladao veterana na golu Sasuola Andreu Konsiljija da je cela Juventusova klupa ustala i odala poštovanje Vlahoviću. Arkadijuš Milik gledao je oko sebe i aplaudirao Dušanu, Timoti Vea se uhvatio za glavu u neverici... Fenomen Dušan Vlahović! Pogledajte taj gol:

Pogledajte i reakciju fudbalera Juventusa na klupi:

Vlahović je protiv Sasuola do poluvremena postigao svoj osmi, pa deveti gol ove sezone i iz kola u kolo nastavlja da igra sve bolje. U poslednje četiri runde Serije A postigao je isto toliko golova, uz asistenciju za pobedu u derbiju protiv Rome 1:0. To znači da će Dušan, u slučaju da Sasuolo ne napravi čudo u nastavku utakmice, direktno doneti svom timu praktično 12 poena u poslednja četiri kola i zato je "Stara dama" u aktivnoj trci sa Interom za titulu. Nerazuri u ovom trenutku imaju 51 osvojeni bod, dok Torinezi imaju 49. Najviše zahvaljujući Dušanu Vlahoviću.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: