PRELEPO!

UŽIVAJTE - VLAHOVIĆEV GOL IZ DRUGOG UGLA! Zbog ovoga su se navijači hvatali za glavu, STRAŠNO! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je Dušan Vlahović postigao majstorski gol protiv Sasuola.

Izvor: Twitter/Juvepodcast/Screenshot

Srpski napadač Dušan Vlahović odigrao je prethodne večeri najbolju utakmicu od kada je došao u Juventus u januaru 2022. godine. Vlahović je "staru damu" vodio do pobede protiv Sasuola (3:0) sa dva spektakularna gola - prvo je pogodio levicom sa ivice kaznenog prostora, a potom skoro sa istog mesta i iz slobodnog udarca, gde Andrea Konsilji apsolutno ništa nije mogao da uradi!

Sve su govorila lica Vlahovićevih saigrača sa klupe Arkadijuša Milika i Samjuela Ilinga, ali su oni imali mnogo bolji ugao od gledalaca sa TV ekrana, što smo se uverili i kada se sledeći snimak pojavio na društvenim mrežama... Uživajte u spektaklu fantastičnog Dušana Vlahovića:


Podsetimo, Vlahović je odlično "ušao" u sezonu sa Juventusom kada je dao četiri gola u četiri kola, ali su potom počeli problemi sa povredama leđa, manja minutaža, da bi se ponovo vratio u poslednjih mesec dana. Postigao je četiri gola i asistirao za još jedan, pa nije nikakvo iznenađenje što je danas na svim naslovnim stranama u Italiji, uz pohvale koje je odavno zaslužio, ali će oprostiti svima što su zakasnili.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)