AUH...

CELA ITALIJA SLAVI VLAHOVIĆA, SAMO GA TRENER RIBA! "To je znak da mu fali zrelosti", održan HITAN sastanak!

Autor Milutin Vujičić

Trener Maks Alegri zapamtio je Dušanu Vlahoviću "slabih pola sata" protiv Frozinonea i to istakao u prvi plan nakon dva gola Sasuolu.

Izvor: Profimedia/Insidefoto / ddp USA

Srpski napadač Dušan Vlahović odigrao je prethodne večeri najbolju utakmicu od kada je obukao dres Juventusa. Vlahović je postigao dva gola u pobedi nad Sasuolom (3:0), a ne zna se koji je bio lepši od kog. Prvo je levicom sa ivice kaznenog prostora pokazao kakav je majstor fudbala, da bi sa vrlo slične pozicije nešto kasnije pokazao da dobro gađa i iz slobodnog udarca, zbog čega su se njegovi saigrači čak hvatali za glavu.

Danas je Vlahović na naslovnim stranama svih sportskih listova u Italiji, pljušte pohvale na sve strane, ali njegov trener Maks Alegri ni ovoga puta nije želeo da ga hvali. Navikli smo da ga kritikuje od kada je stigao u Torino, a tako je bilo i ovoga puta kada je trebalo da mu čestita.

"Vlahović se popravlja...", rekao je Alegri posle utakmice vrlo hladnokrvnog lica: "Kada je pre neko veče ušao protiv Frozinonea, odigrao je jako loših pola sata, pošto je bio očajan da uradi sve na terenu", naglasio je trener "stare dame".

Ono što je trener Alegri zaboravio je da je Vlahović na tom meču postigao gol koji je doneo tri boda Juventusu, pa se opet tako "uhvatio" samo za loše stvari: "To je bio znak da mu nedostaje zrelosti i morao sam da pričam sa njim. Ovoga puta je bio mnogo mirniji protiv Sasuola, nije se toliko svađao sa sudijom, ali mora tako da nastavi kako bi izbegao takve greške i u budućnosti", ostao je do kraja oštar Alegri.

Izvor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Podsetimo, Dušan Vlahović je odlično krenuo u novu sezonu jer je postigao četiri gola u četiri nastupa, ali su krenule sitne povrede, problemi sa leđima i "ispadanje iz ritma". Dugo se tražio Vlahović, trpeo je kritike, a onda je u poslednjih mesec dana - opet na četiri nastupa - dao četiri gola i asistirao za još jedan.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)