DA LI JE U PRAVU?

AKO MOŽE HRVATSKA, MOŽE I SRBIJA! Bivši trener Partizana: Uvek ste imali talente, i veće od njih!

Autor Milutin Vujičić

Avram Grant veruje u reprezentaciju Srbije.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Poznati izraelski trener Avram Grant, koji je vodio i Partizan 2012. godine do šampionske titule, poručio je da Srbija ima veliki broj talentovanih fudbalera i da nema razloga da mislimo da Hrvati mogu više od nas. Preciznije, ne treba da mislimo da ne možemo da uradimo ono što su naše komšije.

Što se tiče predstojećeg Evropskog prvenstva, na kome Srbija sa Draganom Stojkovićem igra u grupi u kojoj su Engleska, Slovenija i Danska, Grant ističe da Srbija može mnogo: "Uvek je Srbija imala kvalitetne igrače. Kako to Hrvatska može da napravi uspeh, a Srbija ne? Mislim da čak Srbija ima i više talenta. Poseduje ogroman potencijal i nema šanse da Hrvatska može da uradi nešto što Srbija ne može. Potrebno je samo da igra kao tim. Primetno je da postoji duh zajedništava, a na osnovu onoga što pamtim momci su baš posvećeni reprezentaciji", naglasio je Grant.

Podsetimo, Avram Grant je trenutno selektor Zambije, a tokom karijere je vodio i Makabi Tel Aviv, Hapoel Haifu, Makabi Haifu, Čelsi, Portsmut, Ganu, Izrael, dok je 2008. godine igrao i finale Lige šampiona sa "plavcima" kada ih je pobedio Mančester junajted posle boljeg izvođenja penala.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)