ŠTA VI MISLITE?

MESI I RONALDO NA SAJTU ZA ODRASLE? Brazilka je linijski sudija, a progovorila je i o njima - evo kome je dala CRVRENI!

Autor Nemanja Stanojčić

Prelepa Brazilka pričala je o tome kako bi se Ronaldo, Mesi, Kejn, Holand, Mbape snašli na sajtu za odrasle...

Izvor: Jam Press/CO Press Office / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Za nju mnogi verovatno nisu čuli, ali posle ove priče upamtićete dobro ime Debora Peišoto! Ona pokušava da se probije u svetu sporta, linijski je sudija i dobro poznaje fudbal. U isto vreme traži način za dodatnu zaradu, pa tako ima svoj profil na sajtu za odrasle "OnlyFans". Zahvaljujući svojim fotografijama, snimcima i objavama privukla je veliku pažnju.

Tako je portal "Džam Press" napravio intervju sa njom početkom marta prošle godine i njena priča postala je viralna. Tako je dobila pitanje i ko bi od poznatih fudbalera dobro prošao na spomenutom sajtu za odrasle, krenula je od Harija Kejna. "Kejn bi dobio crveni karton odmah, da se tako izrazim, bolje je za njega da ne pokušava, rekla bih da je previše tih i stidljiv, ne bi to uspelo", počela je Debora.

Za razliku od engleskog napadača, uverena je da bi Erling Holand i Kilijan Mbape odlično prošao na "Only Fansu". "On bio bio veoma uspešan. Visok, jak, mlad, ljudi bi poludeli za njim, šta god da objavi. Mbape je taokđe mlad, jak, ima mnogo fanova, bio bi baš uspešan", dodaje ona. Poledajte i kako izgleda:

A Kristijano Ronaldo? "On je odavno se*s simbol, mišićavo telo, vidi se da radi, vežba, perfektan je, garantovan uspeh."

Po njenom mišljenju Lionel Mesi se tamo ne bi snašao. "Njemu bih dala žuti karton. Deluje veoma fino i povučeno. Ne znam da li bi bio uspešan, mada bi bilo vredno pokušaja", zaključila je Debora.

Što se tiče njene karijere, upisala je školu za sudije u fudbalskom savezu Brazila. Radi na tome da joj glavni posao postane linijski sudija, ali joj je želja da jednog dana bude i u ulozi glavnog sudije.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: