Tuga!

"ZNALI SMO DA ĆE SINIŠA UMRETI, NISMO MU REKLI!" Šokantna ispovest Mihine udovice - otkriven nepoznat detalj!

Autor Dušan Ninković

Adrijana Mihajlović otkrila da je porodica znala za smrt čuvenog fudbalera.

Izvor: Nucci/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia

Legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlović preminuo je nakon teške i duge borbe sa leukemijom, koja nije želela da ga ostavi na miru iako je nekoliko puta uspevao da se oporavi i vrati trenerskom poslu. Njegova borba za život bila je izuzetno naporna, a jedan šokantan detalj sada je otkrila udovica Arijana, Mihina najveća podrška u teškim danima. Po rečima Italijanke, ona i deca znali su kada će preminuti Siniša Mihajlovića!

Tačnije, tokom poslednjeg meseca znali su da je situacija toliko teška da Siniša m ihajlović ne može da se oporavi, ali nisu želeli ništa da kažu nekadašnjem reprezentativcu Jugoslavije, fudbaleru Vojvodine, Crvene zvezde i nekoliko italijanskih klubova. Deci Siniše Mihajlovića i danas je teško zbog toga! 

"Pričala sam sa decom i zajedno smo odlučili da Siniši ništa ne kažemo. To je bio veliki šok za nas zato što smo poslednji mesec njegovog života znali, da će uskoro umreti, a on o tome ništa nije znao. Bilo je veoma bolno pretvarati se kao da se ništa ne dešava, i za mene i za moju decu, oni su mnogo propatili zbog toga i jos uvek pričaju o tome", rekla je u emisiji Arijana i dodala: "To je bila prelepa i velika ljubav i srećna sam bez obzira na sve što se desilo, da sam imala tu čast i privilegiju da provedem 27 godina sa tako divnom osobom. Želim da kažem svojoj deci da ih mnogo volim i da su oni moja snaga. Da nije bilo njih, ne bih mogla da nastavim dalje."

Podsećamo, Siniša i Arijana imaju tri sina i dve ćerke. Njegov sin Dušan postao je nedavno fudbalski menadžer, dok su i ćerke bliske fudbalu - Virdžinija udata je za fudbalera Filipa Voljaka i sa njim ima dete, dok je Viktorija dugo bila u vezi sa nekada veoma talentovanim Pjetrom Pelegrijem.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: