Tragedija...

ČIM SAM TO REKLA, SINIŠA NIJE MOGAO VIŠE, PREMINUO JE... Potresna ispovest Mihine udovice, prvi put je ovo ispričala!

Autor Dušan Ninković

Udovica čuvenog Siniše Mihajlovića opisala kako je izgledala smrt obožavanog sportiste.

Izvor: Profimedia

Fudbalski svet strašno je pogodila vest o smrti Siniše Mihajlovića - čuveni srpski sportista izbuio je bitku protiv leukemija sa kojom se godinama borio, a sada u javnost izlaze detalji te njegove borbe. Mihina udovica Arijana gostovala je u jednoj televizijskoj emisiji u Italiji, gde je otkrila da su deca i ona znali da će Siniša preminuti, a zatim je opisala i kako su izgledali poslednji trenuci slavnog fudbalera.

Po rečima Arijane Mihajlović, Siniša je preminuo okružen najbližima - suprugom, decom, unukom, najboljim prijateljem... Svi oni bili su tu kada je slavnom fudbaleru i fudbalskom treneru njegova najveća ljubav obećala da će paziti na decu. Odmah nakon tih reči, Siniša Mihajlović je preminuo!

"Odjednom se osećao loše, ali najlepša stvar, naravno pod navodnicima 'najlepša' je bila ta što u tom trenutku smo svi bili tu, moja deca, njegov najbolji drug, moja majka, unuka. Videli smo da je počeo otežano da diše, postavili smo se oko njega, ja sam ga uzela za ruku i rekla mu 'Ljubavi, ne brini se, postaraću se ja o deci, idi', jer on nije uopšte hteo da ode. Čim sam to rekla, nije mogao više, preminuo je", rekla je Arijana Mihajlović tokom televizijskog gostovanja.

Podsećamo, Siniša Mihajlović je napravio impresivnu karijeru i kao fudbaler i kao fudbalski trener. Ponikao je u Borovu Selu, kasnije sa Vojvodinom bio prvak Jugoslavije, a sa Crvenom zvezdom osvojio je Kup evropskih šampiona i Interkontinentalni kup. Sa mnogo uspeha igrao je za Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter, ali i za reprezentaciju SR Jugoslavije. Bio je prepoznatljiv širom sveta po svom razornom udarci i golovima iz slobodnjaka.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: