PROPUŠTENA ŠANSA

RADONJIĆ OBLAČI CRVENO-BELO, DOLAZI NA BALKAN, ALI NE U ZVEZDU: Otkriveno gde reprezentativac Srbije nastavlja karijeru!

Autor Milutin Vujičić

Nemanja Radonjić odlazi iz Torina ove zime, ali ne u Španiju nego u Grčku.

Izvor: Profimedia

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić dobio je ove zime "zeleno svetlo" trenera Jurića i sportskog direktora Kaira da napusti klub, a sve vreme se činilo da će u Španiju. Radonjić je promenio menadžersku agenciju, izabrao je jednu špansku, tako da je prema prvim informacijama bio "već viđen" u Majorci, međutim došlo je do preokreta.

Prema informacijama italijanskog novinara Fabricija Romana, koji je inače specijalizovan samo za transfere, Radonjić je postao prioritet za Olimpijakos. Grčki klub želi da ga dovede do kraja prelaznog roka i već su počeli pregovori, tako da neće biti iznenađenje ako izabere Pirej umesto odlaska u redove Monce ili Majorke, posebno ako se uzme u obzir da će na taj način biti vrlo blizu svog doma.

Radonjić (27) je inače sjajno počeo ovu sezonu u Torinu, brzo je postigao tri gola, međutim zbog povrede i nediscipline je ispao iz sastava. Trener Jurić ga je "otpisao", rekao mu da je neozbiljan, tako da je reprezentativac Srbije počeo da traži klub kako bi imao minute uoči Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Mnogi su mislili i da bi Crvena zvezda mogla da ga "napadne", ali po svemu sudeći čini se da će završiti u "bratskom klubu". Osim u Zvezdi, Radonjić je igrao i za Partizan, Romu, Empoli, Čukaričkim Marsej, Hertu, Benfiku i Torino.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)