Pobeda!

PARTIZAN IZGLEDA MOĆNO - OPET 4 GOLA NA KIPRU! Duljaj poslao najbolje na teren, oni pregazili rivala!

Autor Dušan Ninković

Fudbaleri Partizana upisali i drugi trijumf tokom pripremnog perioda.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana nastavili su pripreme na Kipru prijateljskom utakmicom protiv Aja Nape, a i ovog puta upisana je ubedljiva pobeda. Crno-beli su u drugom pripremnom meču bili bolji od lokalnog drugoligaša (4:0), a golove za tim Igora Duljaja postigli su Bibars Natho, Aldo Kalulu, Ksander Severina i Mateuš Saldanja.

Moglo je i danas, kao i pre nekoliko dana protiv Mladosti iz Lučana, da bude znatno ubedljivije u korist jesenjeg šampiona Superlige Srbije. Partizan je meč započeo u kombinovanom sastavu, kako bi mladi trener na delu video sve igrače koje ima na raspolaganju, a Samed Baždar je propustio najbolju priliku u tom delu meča. Ofanzivac crno-belih nije realizovao penal nakon što je oboren Nemanja Trifunović, pa su prvotimci u drugom delu meča morali da donesu pobedu - i to ubedljivu.

Duljaj je promenio formaciju i sastav tima za nastavak meča, a četvorica stranaca pogađali su gol kiparskog tima za ubedljivu pobedu na pripremama. Partizan će naredni pripremni meč igrati protiv Vratse iz Boteva, a utakmica u nedelju poslužiće kao još jedna provera crno-belima pred nastavak sezone u kojoj se bore za titulu.

Partizan je prvi deo sezone završio na liderskoj poziciji, sa bodom više od Crvene zvezde koju je savladao u poslednjem mečću za 2023. goidinu. Od tada su crno-beli doživeli nekoliko značajnih promena u igračkom kadru - prodati su Mihajlo Ilić, Kristijan Belić i Kvinsi Menig, dok su u Humsku stigli Miloš Krunić, Nikola Miličić, Leonard Ovusu, Denil Kastiljo i Jung Džun Goh

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: