Problem!

KATASTROFA ZA ZVEZDU - KATAI NAPUŠTA PRIPREME! Nove muke za Milojevića na Kipru!

Autor Dušan Ninković

Iskusni fudbaler Crvene zvezde neće moći da se spremi za prolećni deo sezone.

Izvor: MN Press

Nastavljaju se problemi za Vladana Milojevića na početku povratničkgo mandata u Crvenoj zvezdi - novi trener aktuelnog šampiona Srbije nije mogao da povede na pripreme petoricu internacionalaca koji su trenutno sa svojim reprezentacijama, a u punom treningu nije ni Mirko Ivanić koji je finiš jesenjeg dela sezone dočekao povređen. Sada je problem i Aleksandar Katai koji napušta pripreme na Kipru i seli se za Beograd zbog povrede!

Kako prenosi "Sportklub", iskusni ofanzivac Crvene zvezde i jedan od najboljih igrača tima dobio je nezgodan udarac i zbog toga će se vratiti u Beograd, gde može da mu se odredi prava dijagnoza. To verovatno znači i kraj priprema za Aleksandra Kataija, koji se neće vraćati na Kipar već će u Beogradu individualno raditi dok njegovi saigrači ne stignu sa priprema.

Velikih problema sa povredom Aleksandar Katai imao je i tokom letnjih priprema Crvene zvezde, pod komandom Baraka Bahara. Propustio je sam početak sezone i zaigrao je tek u sedmom kolu šampionata, kada je protiv Čukaričkog dobio 12 minuta na terenu. Izraelski stručnjak povremeno mu je davao šansu, pa je na 16 mečeva upisao tek 570 minuta i pet pogodaka za Crvenu zvezdu. Delimično su na to uticale Baharove odluke, a delimično zdravstveni problemi iskusnog fudbalera.

Sada je pod znakom pitanja i nastup Kataija u prvim prolećnim kolima, pošto nema mnogo vremena do nastavka Superlige. Prolećni deo sezone u Srbiji trebalo bi da počne 10. februara, a Crvena zvezda prvi meč igra na svom terenu protiv Voždovca. Ostaje da se vidi koga će Vladan Milojević imati na raspolaganju za meč protiv ekipe koja je u jesenjem delu prvenstva nanela poraz timu Baraka Bahara.

(SportKlub/MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: