Užasno!

NENAD BJELICA DVA PUTA UDARIO FUDBALERA BAJERNA! Veliki skandal u Bundesligi! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Trener Union Berlina nasrnuo je na igrača Bajerna iz Minhena, krilnog napadača Liroja Sanea.

Izvor: Twitter/@AItinay

Veliki skandal potresa nemački fudbal i Bundesligu! Hrvatski stručnjak Nenad bjelica, koji je tokom sezone preuzeo ekipu Union Berlina, fizički je nasrnuo na igrača Bajerna iz Minhena Liroja Sanea tokom prvenstvene utakmice ta dva tima. Na društvenim mrežama munjevitom brzinom raširio se snimak koji pokazuje detalje njihovog sukoba!

Hrvatski trener držao je u rukama loptu koja je napustila teren, a kada je Sane prišao da je uzme i vrati u igru, on to nije dozvolio. Bjelica je loptu bacio sebi iza leđa, nakon čega je ušao prvo u verbalni, a zatim i u fizički obračun sa poznatim fudbalerom. U jednom trenutku nekadašnji šef struke u Dinamu iz Zagreba odgurnuo je u predelu lica nemačkog krilnog napadača, što je kasnije ponovio još jendom! 

Sa usana hrvatskog stručnjaka kojeg su svojevremeno vređali povicima da je Srbin mogla se pročitati i jedna psovka upućena Saneu. Pretpostavljamo da Liroj nije mogao da je razume, ali sa usana može jasno da se pročita šta mu je Bjelica rekao. Naravno, hrvatski trener isključen je nakon ovoga i to nije jedina kazna koju će dobiti. Pogledajte kako je to izgledalo:

Bajern iz Minhena je pogotkom Rafaela Gereira uspeo da pobedi Union Berlin i tako zadrži korak za Bajer Leverkuzenom koji je od samog početka sezone lider Bundeslige. Ekipa Ćabija Alona ima 48 bodova nakon 18 odigranih mečeva, dok su Bavarci četiri koraka iza. tim iz Berlina na drugom je kraju tabele - do sada su sakupili samo 14 bodova i predstoji im teška borba za opstanak.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

Tagovi