Fudbal

ČUDO VLAHOVIĆA U ITALIJI - OPET JE POCEPAO MREŽU: Spasio tim kad je bilo najteže! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Neverovatne scene u Torinu, gde je Dušan Vlahović uspeo da spasi Juventus i postigne gol sa igračem manje.

Izvor: Arena sport

Kako igra Dušan Vlahović! Nema stajanja, ne treba mu mnogo vremena i prostora da postigne gol i dao je pogodak u meču sa Empolijem u 51. minutu utakmice. Posle kornera se fantastično snašao i uspeo je da dovede "Staru damu" u vođstvo,

U velikim problemima bio je Juventus u tom momentu zato što je Vlahovićev kolega u napadu Poljak Arkadijuš Milik u 18. minutu loše primio loptu, a onda nesmotreno startovao i zaradio direktan crveni karton. Ipak i sa igračem manje uspeo je da iskoristi jedan dobar prekid Srbin i da postigne gol. 

Najbolje se snašao u petercu protivnika, iako je bio leđima okrenut lopti video ju je i uspeo da sjajnom reakcijom ubaci u gol. Pogledajte ovaj pogodak: 

Empoli se nalazi na začelju tabele, ali ipak je sa igračem više pretio Juventusu i odmah je nakon gola napravio neke izmene kako bi zatvorio meč. Ovo je Vlahoviću bio 12. gol ove sezone, a imajući u vidu da je tek nedavno dobio puno Alegrijevo poverenje tu se vidi u kakvoj je formi. 

U prošlom kolu je dao dva gola Lećeu, pre toga dva protiv Sasuola, a Salernitani jedan uz jednu asistenciju. Protiv Rome je imao asistenciju, a protiv Frozinonea gol.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: