USPEH

PARTIZAN DAO ČETIRI, PRIZNAT SAMO JEDAN GOL: Tri meča i tri pobede na pripremama, debitovali Ovusu i Goh

Autor Nemanja Stanojčić

Partizan je pobedio Botev i upisao treću pobedu na pripremama.

Izvor: Arena sport/screenshot

Partizan je upisao treću pobedu u trećem meču na pripremama na Kipru. Posle Mladosti iz lučana i drugoligaša Aja Nape savladan je i Botev (1:0). Jedini gol postigao je Mateus Saldanja u 24. minutu, ali su pre toga poništena čak tri gola crno-belih zbog ofsajda.

Prvo je Trifunović pogodio u 13. minutu, pa Saldanja u 18. i 21. minutu i sva tri pogotka nisu se važila zbog podignute zastavice za ofsajd. Onda je u 24. minutu posle dodavanja Ovusua pogodio Saldanja i pogodak je konačno priznat. Zahid je u 57. minutu pogodio prečku, a malo je nedostajalo i da novo pojačanje, Korejac Goh upiše asistenciju u 61. minutu, ali je posle kornera Kastiljo promašio. Imao je srpski tim i malo sreće pošto je Filipović sprečio izjednačenje u 81. minutu i intervenisao je sa gol linije.

Po završetku susreta izjave za "Arenu sport" dali su Ovusu i Antić. "Fantastični utisci, došao sam ovde i sjajno su me dočekali, svi su bili sjajni. Što se tiče asistencije, srećan sam. Moj prvi meč sa timom", rekao je Ovusu.

Sa druge strane defanzivac crno-belih složio se da je meč sa Botevom bio najteži za tim. "Jeste, jača provera za nas, nije loš teren, izigrali smo se, imali dosta šansi, nismo ih iskoristili. Idemo dalje, dobro treniramo, imaćemo još jednog rivala", zaključio je Antić.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: