ŠOU!

PRVAK EVROPE PREVARIO ŽENU SA NJENOM DRUGARICOM: Imaju i dvoje dece, izbačen na ulicu, a sad ovako MOLI za oproštaj!

Autor Milutin Vujičić

Kajl Voker je mislio da će preko novina uspeti da povrati suprugu koja ga je izbacila iz kuće.

Izvor: Profimedia/Owen Humphreys / PA Images

Engleskog fudbalera Kajla Vokera (33) iz Mančester sitija nedavno je supruga Eni Kilner "isterala iz kuće" zbog neverstva. Nedavno je otkriveno da je Voker godinama imao "paralelnu vezu" sa manekenkom i rijaliti učesnicom Lorin Gudman sa kojom ima čak dvoje dece, međutim i to mu je bilo malo - tako da je otkriveno da je od 2019. do 2021. godine bio i sa trećom osobom, neimenovanom manekenkom.

Ono što je najbizarnije u čitavoj situaciji je da su Eni Kilner i Lorin Gudman bile najbolje prijateljice, pa nije iznenađenje što je Voker već danima unazad glavna tema u engleskim tabloidima. Sada se oglasio i izvinio se supruzi koja je inače već podnela zahtev za razvod, valjda u nadi da će mu oprostiti što ima još dvoje dece sa njenom drugaricom, pored troje sa njom.

"Ono što sam ja uradio je strašno i preuzimam punu odgovornost. Napravio sam idiotske izbore i donosio idiotske odluke. Ne mogu ni da zamislim kroz šta je Eni prošla zbog toga, pitao sam je za to, ali razumem da je povređena. Muškarac koji je trebalo da je voli i da brine za nju je uradio ovo... Samo sam ja kriv, doneo sam glupe odluke i moram da preuzmem odgovornost za bol koji sam naneo mnogima. Žao mije zbog porodice, ovo nije smelo da se desi", kazao je Voker i objasnio da se oglasio zato što je javna ličnost i nadao se da će ove reči stići do nje.

Za sada nije poznato da li će Eni Kilner nasesti na slatkorečivost Kajla Vokera koji je inače u međuvremenu definitivno raskrstio sa svojom ljubavnicom Lorin Gudman, koja je zaključana profil na Instagramu. Pogledajte njene fotografije:

Pogledajte i kako izgleda i dalje zakonska supruga Kajla Vokera, Eni Kilner sa kojom je inače od tinejdžerskih dana:

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)