Kraj!

OTKAZAN PARTIZANOV MEČ NA KIPRU! Ništa od generalne probe - fudbal NE MOŽE da se igra!

Autor Dušan Ninković

Crno-beli se nakon treninga pakuju i vraćaju u Srbiju, a na Kipru neće odigrati poseldnji pripremni meč.

Izvor: Twitter/arenasport_tv/printscreen

Fudbalski klub Partizan pripreme na Kipru završava bez generalne probe - zbog užasnih vremenskih uslova i lošeg stanja terena na kojem je trebalo da se igra meč, otkazana je prijateljska utakmica protiv AEZ-a, lokalnog fudbalskog kluba koji bi verovatno bio lak zalogaj igračima Igora Duljaja.

Partizanovi fudbaleri smešteni su u Larnaki, a kada su stigli u Limasol gde je trebalo da igraju utakmicu zateklo ih je neprijatno iznenađenje. Zbog loših vremenskih uslova teren nije bio u idealnom stanju - na njemu su bile primetne bare vode zbog kojih prijateljski meč ne bi imao nikakvog smisla. Utakmica je otkazana, a Partizan je na istom mestu odradio trening u vreme odigravanja meča.

Odluku o otkazivanju prijateljskog meča Partizan - AEZ doneli su zajedno svi ukljuečni akteri. sudije su izašle na teren zajedno sa igračima i predstavnicima oba kluba, kako bi svi konstatovali da nema smisla igrati fudbal u izuzetno teškim uslovima. Tako je Partizan ostao bez četvrte provere, pa se večeras vraća u Larnaku, pakuje i putuje u Srbiju, gde će odraditi poslednji deo priprema za prolećni deo sezone.

Ostaje da se vidi kakav je plan trenera Igora Duljaja i da li će u Beogradu tražiti novog rivala za crno-beli. Za sada su njegovi izabranici ostavili odličan utisak na pripremama - savladani su Mladost iz Lučana, Aja Napa i Botev iz Vrace. Prolećni deo prvenstva u Srbiji počinje 10. februara, a Partizan je aktuelni lider Superlige sa bodom više od Zvezde.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: