INTERESANTNO

KO JE SLEDEĆE POJAČANJE ZVEZDE? Mrkela dao zagonetan odgovor: "Znate da tražimo igrača na toj poziciji"

Autor Nemanja Stanojčić

Mitar Mrkela dao je misteriozan odgovor na pitanje o novom pojačanju Crvene zvezde.

Izvor: Printscreen/Zvezda TV

Crvena zvezda predstavila je Uroša Sremčevića, najskuplje pojačanje u istoriji srpskog fudbala kada su u pitanju superligaški transferi, stiglo je na "Marakanu". Bila je to prilika za mladog fudbalera da priča sa novinarima, a tu je bio i Mitar Mrkela.

Upravo je sportski direktor crveno-belih dobio i pitanje o sledećem pojačanju. Već neko vreme spekuliše se da bi Seol Jung Vu (25), reprezentativac Južne Koreje, trebalo da dođe u Zvezdu. "Kao što znate mi od početka prelaznog roka tražimo poziciju levog beka, nadam se da ćemo uskoro rešiti to pitanje", dao je Mrkela zagonetan odgovor.

Radi se o defanzivcu koji može da pokrije obe bekovske pozicije. Igra Ulsanu i prema informacijama koje stižu iz Južne Koreje Marko Marin je otputovao na Azijski kup u Dohi kako bi pregovarao sa njim. Za Ulsan je odigrao 141 meč, dao je 6 golova i ima i 13 asistencija.

Trenutno je na Azijskom kupu gde se zajedno sa In Bom Hvangom bori za kontinentalnu titulu. Za reprezentaciju je na tom takmičenju odigrao sva četiri meča, prvo kao desni bek, pa je poslednje dve utakmice igrao na levoj strani i zaigrao kao vingbek.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: