Sukob!

BANJALUČANI SE POTUKLI SA RUSIMA! Haos na prijateljskoj utakmici Borca - sudija odmah svirao kraj! (VIDEOO)

Autor Dušan Ninković

Tokom pripremnog perioda u Rusiji pokačili se fudbaleri banjalučkog Borca i Dinama iz Mahačkale.

Izvor: Youtube/ ФК «Динамо» (Махачкала)/printscreen

Trebalo jed a to bude pripremna utakmica pred nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, ali... Borac iz Banjaluke imao je zakazan meč Dinama iz Mahačkale, prvoplasiranog tima u drugom rangu ruskog fudbala. Odigrali su ga skoro do kraja, pošto je susret prekinut nakon sukoba igrača obe ekipe!

Koškanje fudbalera počelo je nakon prekršaja Đekića nad Abduragimovim pored aut-linije, baš ispred klupa za rezervne fudbalere. Kako se konflikt nije smirivao, do mesta incidenta dotrčali su svi fudbaleri na terenu, ali i većina onih koji su sedeli na klupama. Takođe, učestvovali su ti i predstavnici oba kluba, pa je u gužvi na terenu bilo sigurno preko 40 muškaraca.

Sudija je odsvirao kraj utakmice čim se incident malo primirio, a konačan rezultat utakmice je 1:1. Ove možete ispratiti ceo tok meča Dinama i Borca! Sukob igrača dve ekipe možete pogledati od 1:55:55 na sledećem video snimku:

Borac Banjaluka - Dinamo Mahačkala
Izvor: Youtube/ ФК «Динамо» (Махачкала)

Podsećamo, Borac iz Banjaluke dočekao je prolećni deo prvenstva u BiH kao lider Premijer lige. "Velikan iz Platonove" sakupio je 45 bodova na 18 odigranih mečeva, a drugoplasirani Zrinjski ima sedam osvojenih bodova manje. Na trećoj i četvrtoj poziciji nalaze se Velež i Sarajevo sa po 33 boda i teško je očekivati da se oni uključe u borbu za titulu nakon dvocifrenog bodovnog zaostatka.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: