ZVANIČNO

PARTIZAN DOBIO NOVOG GENERALNOG SPONZORA: Najveći ugovor do sada, ovako izgleda dres! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Kao što se i najavljivalo prethodnih nedelja, Partizan je dobio novog generalnog sponzora.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Partizan je danas dobio novog generalnog sponzora, kompaniju MAXbet, sa kojom je potpisao ugovor do kraja sezone 2026/27. Prema rečima generalnog direktora Partizana Miloše Vazure, ovo je i najveći ugovor koji su crno-beli potpisali sa nekim od glavnih sponzora.

"Ovo sponzorstvo je najznačajnije u istoriji kluba, ne samo od kada sam ja tu, ovo će biti najveći finansijski sponzor koji je ikada bio u Partizanu. Ugovor je na tri i po godine. To je znak da Partizan radi dobro!", rekao je Miloš Vazura nakon svečane ceremonije u Sava Centru gde je predstavljen novi generalni sponzor čiji će logo od ovog proleća krasiti crno-beli dres. Pogledajte kako sada izgleda dres Partizana:

"Kako prave stvari imaju pre svega sentimentalnu, a potom i novčanu vrednost, na živoj aukciji se našao i nulti dres sa natpisom generalnog sponzora „Maxbet" koji su u sali potpisali prvotimci Partizana koji je prodat za 260 hiljada dinara. Novac od aukcije biće prosleđen humanitarnoj fondaciji „Budibhuman", za pomoć devojčici Heleni Gavran (broj 707) za lečenje hidrocefalusa", poručili su iz Partizana na zvaničnom sajtu uz podsećanje da su promociji novog sponzora pored Milošva Vazure i Milorada Vučelića prisustvovali i Igor Duljaj, Milorad Nikolić, Dragan Velenac, Žarko Zečević i mnoge druge zvanice.

Miloš Vazura o sponzorstvu FK Partizan
Izvor: YouTube/FK Partizan

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)