BRAVO!

JOVIĆ OPET SPASILAC MILANA! Dao gol za 60 sekundi, a reakcija Zlatana SVE GOVORI (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Luka Jović nastavlja da rešeta u dresu Milana.

Izvor: Twitter/SerieA/Screenshot

Srpski fudbaler Luka Jović ponovo je postigao za Milan i spasao svoj tim. I večeras na gostovanju Frozinoneu, kada je Milan bio u problemu, Jović je postigao gol za preokret od 3:2, što mu je peti pogodak ove sezone u Seriji A. Najbolje se snašao na petercu nakon što je bio u vazdušnom duelu, a interesantno je da se Zlatan Ibrahimović nije previše radovao na tribinama. Novi savetnik gazde kluba kao da je u tom trenutku razmišljao zašto Jović nije počeo meč...

Pogledajte kako je Srbin postigao novi gol u dresu Milana, posle samo 60 sekundi na terenu - što je još jedan dokaz da Pioli ne sme da ga drži na klupi:


Jović je prethodno svoju seriju golova i otpočeo početkom decembra protiv Frozinonea, da bi potom pogađao mrežu i Atalante, Salernitane i Udinezea, odnosno dva gola je dao i Kaljariju u Kupu. Uprkos svemu tome, dva meseca nije počeo meč u Seriji A, pa nas ne čudi smrknuto lice Zlatana Ibrahimovića koji navodno želi Antonija Kontea kao novog trener iduće sezone.

Milan je inače poveo u 17. minutu preko Žirua, potom je Soule iz penala izjednačio u 24, da bi potpuni preokret doneo Maciteli u 65. Vratili su se "rosoneri" u život preko Gabije koji je prvi put u karijeri dao gol u Seriji A u 72. minutu, da bi ulazak Jovića u 80. minutu sve promenio. Trebalo je srpskom napadaču samo 60 sekundi da dokaže da nije zaboravio da igra fudbal, iako su mnogi požurili da ga "arhiviraju".

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)