Poziv!

ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE - BESPLATNO JE! Nastavlja se Superliga, a na Marakani otključane kapije!

Autor Dušan Ninković

Svi navijači Crvene zvezde mogu na stadion bez kupovine ulaznice.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde utakmicom protiv Voždovca nastavljaju sezonu u srpskom fudbalu, a tokom prolećnog dela prvenstva pokušavaće da nadoknade bod zaostatka protiv Partizana i stignu do još jedne titule u nizu. Kako bi igrači imali što veću podršku sa tribina na tom putu, klub je odlučio da za prvi meč u 2024. godini otvori kapije stadiona!

Za meč koji je na programu u subotu od 16:30 najavljen je spektakl na tribinama, pa crveno-beli očekuju da će veliki broj navijača izabrati da uživo prati mali gradski derbi. Ovaj meč biće prilika da navijači još jednom pozdrave povratak Vladana Milojevića na klupu tima sa kojim je beležio najveće uspehe, ali i da pokažu igračima da veruju u njih pred najbitnije mečeve sezone.

Podsećamo, ekipa Voždovca je u prvom delu sezone savladala Crvenu zvezdu i tako napravila problem ekipi Baraka Bahara. "Zmajevi" su ogolili da tim izraelskog stručnjaka ni približno dobro ne igra na gostovanjima, što se kasnije pokazalo na konkretnim primerima još nekoliko puta.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: