REAKCIJA

BJELICA JE MENE VREĐAO I NAPADAO, IMAM PORUKE! Petković se oglasio posle skandala: "Laže, on je rođeni PARTIZANOVAC"

Autor Nemanja Stanojčić

Nikola Petković oglasio se povodom napada na Nemanju Bjelicu.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić/MN Press

Nikola Petković oglasio se povodom napada na Nemanju Bjelicu. Posle svega što se dogodilo u ponedeljak u jednoj igraonici nekadašnji fudbaler Crvene zvezde se javio. Posle svega toga se oglasio i objasnio svoju verziju događaja.

Prema njegovim tvrdnjama za sve je kriv srpski košarkaš, a ne on. Evo šta se sve nalazi u saopštenju. "Obraćam se povodom laži koje su pisane prethodnog dana, ali nikome ne zameram jer mediji ne znaju istinu i pozadinu priče! N.B. nije napadnut već je lično on napadač, lažna žrtva svojih reči i dela. N.B. je poslednja 3-4 meseca konstantno na dnevnom nivou vređao i napadao mene a ja njega nikada i nigde spominjao nisam. U svojoj odbrani imam mnostvo njegvih poruka u kojima mene vredja bez ikakvog osnova", rekao je za "Informer".

Zatim pojašnjava situaciju iz igraonice. "Moj prilazak njemu je bio isključivo pitanje zašto mene vređa i spominje svakodnevno kad on nema nikakve veze sa mnom. Za zvezdašku javnost je jako bitno da zna da je on rođeni Partizanovac i da mu sem bivše žene niko u porodici kao ni on ne navija za Zvezdu. Izvor je tačan i naravno znate ko. Sve sto je rekao je laž, a da ja budem zadržan u pritivoru je zvao preko veze, a ljude koji su za to urgirali ću ako budem morao javno imenovati u svim medijima. Kao i izjavu advokatice N.B. da će me uništiti. Hvala Puno Nikola Petković", zaključio je Petković..

 (MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: