ODGOVORI

BJELICA SE NE RAZVODI ZBOG MENE! Petković otkrio nove detalje, Nemanjin kum se HITNO oglasio: "Bože me sačuvaj!"

Autor Nemanja Stanojčić

Sava Lešić oglasio se posle optužbi koje je izneo Nikola Petković povodom sukoba sa Nemanjom Bjelicom.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić/MN Press

Sukob Nemanje Bjelice i Nikole Petkovića u centru pažnje je u Srbiji. Posle haosa koji je nastao u dečjoj igraonici bivši fudbaler je priveden, pa pušten. Posle toga se oglasio, sve demantovao je i optužio srpskog košarkaša i istakao da ga je on ustvari napao i vređao.

U tom saopštenju je spomenuo i Mirjanu Bjelicu, Nemanjinu suprugu sa kojom je u procesu razvoda, a koja je navodno u vezi sa Petkovićem. "N.B. se ne razvodi zbog mene, već zbog toga što je boi u emotivnoj vezi sa svojom kumom Majom Lešić. Ženom svog najboljeg druga i kuma Save Lešića. Maja je bila najbolja drugarica bivše žene N.B. koja se u medijima provlači kao neki loš primer. Njih je na delu dok su letovali zajedno sa decom uhvatio kum i najbolji drug dotičnog N.B. Mirjana Bjelica i ja se tada nismo poznavili tako da ja nisam uticao na razvoj događaja i njihov razvod. Bivša žena N.B. je jedna divna majka i žena maksimalno posvećena svojoj deci i to svi znaju. Žena koja je trpela fizičko i psihičko nasilje, ali se borila da spase porodicu zbog dece dok svoju kumu i najbolju drugaricu nije zatekla u svom krevetu. Dalje ne bih komentarisao 'čoveka' koji je mogao da pogleda ženu svog kuma i najboljeg druga", rekao je on za "Informer".

Posle tih navoda oglasio se i Lešić. "Bože sačuvaj! Zatečen sam stvarno. Ne mogu da poverujem. Evo, sad prvi put čujem za tako nešto. Ne znam odakle Petkoviću ideja i potreba da spominje mene i moju porodicu. To su gluposti i neistine. Priče da Nemanja i ja nismo dobri. Nema tu ni jedne jedine reči istine", poručio je Lešić za "Republiku".

Potvrdio je i da će obaviti razgovor sa Nikolom. "Bože sačuvaj! Ne verujem šta sam čuo i pročitao. Moraću da porazgovaram sa Petkovićem i da mi objasni odakle mu potreba da spominje moju porodicu i takve neistine. Ne znam šta bih više rekao, kada ništa od toga nije istina", zaključio je Lešić.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: