Fudbal

"OČEKUJEM DOLAZAK DVA ASA, KONAČNO" Vladan Milojević: Sve može da se sredi

Autor Mladen Šolak

Trener FK Crvena zvezda o pobedi protiv Voždovca

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

FK Crvena zvezda pobedila je Voždovac 2:1 na drugom trenerskom "debiju" Vladana Milojevića na klupi crveno-belih. Posle trijumfa golovima Milana Rodića i Pitera Olajinke, šef struke crveno-belih govorio je za TV Arena sport i priznao kako se osetio kada se vratio na "Marakanu".

"U svakom slučaju, osećao sam se prelepo, rekli smo da ćemo da pričamo o emociji, strasti i ljubavi, a nema potrebe o tome da pričamo, to je neupitno u ovom trenutku. Međutim, sigurno da moramo da se posvetimo poslu, onome što bi trebalo da radimo i zašto sam i došao. Kao prvo, da pohvalim publiku jer je došla u ovolikom broju, nisam očekivao, svaka im čast. Biće teška sezona, rekao sam da ćemo se truditi, dati sve od sebe, momci vredno rade, videli ste i današnju utakmicu, protiv vrednog protivnika, pokušali smo da primenimo ono što smo trenirali. da smo imali neku prijateljsku utakmicu sigurno bi bilo bolje. Pritisak je tu, osećaju ga i mlađi i stariji, ali tri boda su bitna i moramo da se spremimo".

Govorio je Milojević i o tome da Zvezdi fale dvojica igrača, Hvang se vraća sa Kupa Azije, a Žan-Filip Kraso u nedelju uveče igra finale Kupa afričkih nacija za Obalu Slonovače protiv Nigerije. "Početak je sezone, još ekipe nisu uhvatile takmičarski ritam, imamo pojedinih problema sa igračima, ali to je sastavni deo, nisam neko ko kuka, volim i želim da verujem, sve to može da se sredi vrednim radom. Očekujem dolazak još dva asa Krasoa i Hvanga, da se konačno kompletiramo. čestitam igračima, divna atmosfera, koreografija...", dodao je Milojević.

Crvena zvezda se trijumfom vratila na bod zaostatka za Partizanom, a u sledećem kolu igraće protiv Novog Pazara, u subotu 17. februara od 14 časova, prema trenutnoj satnici i rasporedu.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: