ŠTA BI

NAJVEĆI PROMAŠAJ U ISTORIJI FUDBALA! Vuković se okliznuo, svi su se uhvatili za glavu: "Sad želi da PROPADNE u zemlju"

Autor Nemanja Stanojčić

Patrik Vud promašio je gol na zaista nevervatan način...

Izvor: Printscreen/Twitter/TNT Sports

Fudbal je igra u kojoj svašta može da se vidi. Od neverovatnih golova, poteza, finti, intervencija golmana, pa do zaista teško objašnjivih promašaja. I oni su deo najvažnije sporedne stvari na svetu, pa je tako potez napadača Patrika Vuda postao viralan na internetu.

U pitanju je napadač Sidneja koji je na utakmici australijske lige protiv Central Kost Marinersa imao šansu koju su svi već videli kao realizovanu i kao gol za goste. Umesto toga, dogodio se jedan od najvećih promašaja svih vremena. Golman Deni Vuković se okliznuo kada je dobio povratnu loptu, Vud je uzeo, bio je sam pred golom na samo nekoliko metara. Čuvar mreže domaćina je stao, čekao je da je njegov protivnik smesti u mrežu i onda je i on ostao u šoku.

Navijači su se uhvatili za glavu na stadionu, čak ni pristalice domaćina nisu mogle da veruju. Istu reakciju imali su ljudi na klupama, pa i komentatiro koji su radili prenos. "Greška, promašaj! Ovo nikada nećete opet videti. Neverovatan promašaj Vuda. Verovatno želi da propadne u zemlju sada. Trebalo je da bude 4:0 za Sidnej. Na društvenim mrežama će ovo da se deli", izgovorili su komentatori tokom prenosa.

Vud je rođen u septembru 2002. godine, do sada je igrao samo u Australiji, prošle sezone je na 22 meča dao tri gola, ove godine se jednom upisao u strelce na 15 mečeva. Pogledajte nestvaran promašaj Vuda:

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: