Bravo!

UDOVICA SINIŠE MIHAJLOVIĆA OTKRILA GEST NJEGOVOG POSLEDNJEG KLUBA: Toliko patnje, ali ta ljubav je postala večna!

Autor Nikola Lalović

Supruga Siniše Mihajlovića otkrila je do sada nepoznate detalje odnosa poslednjeg kluba prema srpskoj legendi.

Izvor: Instagram / ariannamihajlovic

Siniša Mihajlović je posle duge i teške borbe sa rakom preminuo u decembru 2022. godine, a sada je njegova udovica Arijana Rapakijoni otkrila nove detalje koji nisu bili poznati javnosti. Govorila je o odnosu Sinišinog poslednjeg kluba Bolonje prema njemu. 

Mihajlović je Bolonju vodio prvi put od 2008. do 2009. godine što mu je bio i prvi samostalni posao, a zatim je preuzeo tim 2019. i vodio ga do smrti. A Adrijana je otkrila da je Bolonja do poslednjeg dana isplaćivaa zaradu srpskom treneru!

"Bolonja je isplaćivala platu mog muža do poslednjeg dana, dok mu nije istekao ugovor u junu 2023. godine. To je neverovatan gest koji mi je dao sigurnost u momentu konfuzije. Predsednik Saputo, Bergamini, Fenući, Marketi, Di Vajo... Niko me nije zaboravio i to je poseban klub i poseban grad", otkrila je sada Arijana u intervjuu za "Il Mesađero". 

Ona se medijima obratila pred duel Lacija i Bolonje  u narednom kolu Serije A. U meču dva kluba koji su obeležili igračku i trenersku karijeru srpskog velikana ona je rešila da se ponovo pojavi na tribinama.

"Ovo je meč za Sinišu! Vratiću se na stadion i približiti fudbalu od koga sam se distancirala. Mojim sinovima je takođe stalo, oni su zagriženi navijači "nebesko-plavih". Bolonja je specijalan grad koji je našao mesta u našim srcima čak i pre njegove bolesti. A tokom puta patnje to je postala večna ljubav. Zbog dana u bolnici, zbog patnje na treninzima... Sve smo to delili sa sjajnim ljudima. Ali navijači Lacija su takođe specijalni, oni mi nikada nisu dali da se osetim usamljeno. Voleli su Sinišu kao i navijači Bolonje, da budemo jasni. To su bile dve jako posebne sredine", naglasila je supruga Siniše Mihajlovića. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: