Fudbal

VLAHOVIĆ IGRA KAO RONALDO, ALI DŽABA! Jedan od najboljih na svetu, dok mu klub NIJE DORASTAO!

Autor Milutin Vujičić

Vrhunske partije Dušana Vlahovića ove sezone, posebno na startu 2024. godine.

Izvor: Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

Srpski napadač Dušan Vlahović postigao je i prethodne noći još jedan gol za Juventus protiv Verone, ali to nije bilo dovoljno da njegova ekipa dođe do tri boda. "Stara dama" posustaje u šampionskoj trci jer je četiri utakmice bez pobede, pa je nakon remija sa Empolijem i poraza od Intera i Udinesea, osvojila samo bod protiv Verone (2:2).

I dok ne ide Juventusu, može da se kaže da odlično ide Dušanu Vlahoviću koji je značajno podigao formu u 2024. godini. Postigao je čak sedam golova u šest utakmica u Seriji A u novoj kalendarskoj godini, što je najviše u istoriji Juventusa, uz neponovljivog Kristijana Ronalda. Samo je CR7 uspeo da postigne više golova u Seriji A u poslednjih 30 godina na startu kalendarske godine, jer je imao 10 u sezoni 2019/20. A dobro znamo kakva su imena prošla kroz Juve...

Ove sezone Vlahović ima ukupno 13 golova na 22 utakmice za Seriju A ove sezone, a postavlja se pitanje da li će i naredne godine igrati za "staru damu" pošto očigledno je da Juventus ne prati njegove igre. Uz to, klub ima i finansijskih problema, pa neće biti iznenađenje ako budu primorani da ga prodaju.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)