Fudbal

PREUZIMAM KRIVICU ZA SVE PROBLEME! Vojvodina se muči, predsednik Zbiljić se oglasio

Autor Mladen Šolak

Vojvodina ponovo nije pobedila, a predsednik kluba poslao poruku pre svega igračima i navijačima.

Izvor: MN Press

FK Vojvodina nije pobedila ni u drugom "prolećnom" kolu Superlige, jer je na gostovanju Radničkom 1923 doživela poraz 2:1, pa je sada bez trijumfa tri kola. Predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić oglasio se posle neuspeha na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu i preuzeo odgovornost.

"Kao predsednik kluba preuzimam lično na sebe krivicu za sve rezultatske probleme koje imamo u ovoj takmičarskoj sezoni, ali želim i da izjavim da potpuno verujem u igrače koji nose dres Vojvodine da će naći načina da ovu sezonu iznesu na svojim plećima onako kako se od njih očekuje. Želim da im dam javnu podršku i poručim da verujem u njih. Svaki sledeći meč za naš klub biće presudan, pa pozivam sve koji žele da pruže podršku da to i pokažu u narednim danima, nedeljama i mesecima na stadionu, jer se ljubav i podrška sad najviše vide i prepoznaju ", rekao je Zbiljić.

Vojvodina je na gostovanju u Kragujevcu bila nadomak boda, ali je pogodak Miloša Ristića iz penala u 85. minutu ostavio sva tri poena na domaćem terenu. Trener "lala" Božidar Bandović ponovio je i pred taj meč da je pitanje trenutka kada će njegov tim "proraditi", ali to se još nije dogodilo. On je došao na klupu Novosađana kao naslednik Ranka Popovića, koji je u decembru otišao u Japan i preuzeo Kašimu Antlers.

Radnički 1923 Vojvodina
Izvor: YouTube/Mozzart Bet Superliga Srbije

Vojvodina u narednom kolu u nedelju, 25. februara, od 18.30 dočekuje ekipu Spartaka. Taj meč dočekaće na šestom mestu tabele Superlige.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: