Fudbal

MARKO ARNAUTOVIĆ ZAPALIO STADION U LIGI ŠAMPIONA!: Gol, pobeda i EKSPLOZIJA 73 hiljade navijača zbog majstora!

Autor Mladen Šolak

Interisti slave sjajnog Arnautovića!

Izvor: Spada/LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inter je pobedio Atletiko Madrid 1:0 golom Marka Arnautovića, u osmini finala Lige šampiona. Austrijanac srpskog porekla pogodio je za veliki trijumf pred 73.709 gledalaca u 79. minutu. On je ispratio kontranapad koji je predvodio njegov saigrač Lautaro Martinez i bio na pravom mestu, na oko desetak metara od gola, da pošalje odbjienu loptu u mrežu posle odbrane Jana Oblaka. Na stadionu nerazura nastao je delirijum, a u to se lično uverio i američki reper Kanije Vest, koji je bio na utakmici sa suprugom Bjankom Censori.

Marko Arnautović (34 godine, 190 centimetara), heroj večeri u Ligi šampiona, došao je u Inter u avgustu prošle godine, jesenas se mučio sa povredom, a ove zime blista. U prethodna dva kola Serije A, protiv Rome i Salernitane, dao je gol i asistirao, a ove večeri postigao je svoj drugi pogodak u dresu nerazura u najjačem takmičenju.

Dok je Milano slavio Arnautovića, u Holandiji su PSV i Borusija Dortmund odigrali nerešeno 1:1, a glavni sudija meča bio je naš najbolji arbitar, Srđan Jovanović. Vodeći gol za goste dao je u 24. minutu Holanđanin Donijel Malen (baš bivši igrač PSV-a), dok je PSV izjednačio golom veterana Luka De Jonga iz penala u 56. minutu.

Revanši u Madridu i Dortmundu biće odigrani 13. marta.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: