Sumnjivo?

HAOS U LIGI ŠAMPIONA ZBOG SRBINA: Ovo je smešno, ne mogu da verujem da se to opet dešava! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Malo je reći da Mats Humels nije bio zadovoljan odlukom srpskog arbitra Srđana Jovanovića da dosudi penal za PSV.

Izvor: Youtube/ Arena Sport TV/Printscreen

Nije mogla da prođe Liga šampiona bez problema sa sudijama, a sada se na udaru našao srpski arbitar Srđan Jovanović. On je bio prvi arbitar meča osmine finala Lige šampiona između PSV-a i Borusije Dortmund, a napao ga je Mats Humels. Iskusni štoper bio je jako ljut zbog penala koji je Jovanović dosudio za domaćina. 

Povela je Borusija sjajnim golom Donijela Malena u prvom poluvremenu, a onda je u drugom nakon starta Humelsa nad Tilmanom Jovanović pokazao na belu tačku. Zatražio je i asistenciju iz VAR sobe u kojoj su bili Slovenac Nejc Kajtazović i Hrvat Ivan Bebek i tu je dobio potvrdu svoje odluke. Luk De Jong je iz penala izjednačio, a to je jako naljutilo iskusnog štopera. 

"Tviter je ovo čekao i tviter će to dobiti. Kakav smešan penal protiv nas. Ponovo! Ne mogu da verujem da može biti odluka kao što je današnja ili kao protiv Čelsija ili Pari Sen Žermena sa VAR-om", napisao je Mats Humels. 

Osim Srđana Jovanovića sudijski tim su u ovom meču činili Uroš Stojković i Milan Mihajlović kao linijske sudije, dok je četvrti arbitar bio Novak Simović. 

U drugom meču dana Marko Arnautović je svojim golom doneo prednost Interu u dvomeču sa Atletiko Madridom. Revanši se igraju 13. marta, a do tada Borusija na programu ima mečeve Bundeslige sa Hofenhajmom, Union Berlinom i Verderom. "Milionerima" je Liga šampiona šansa da izvuku sezonu jer su u Bundesligi četvrti i boriće se sa Lajpcigom i Štutgartom do krajaa sezone za mesto u Ligi šampiona.  Pogledajte detalje prvog meča između PSV-a i Borusije Dortmund, a dosuđeni penal nalazi se na 5:15: 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: