Fudbal

UEFA PONIŽENA KAO NIKAD! Zabranili navijače, a oni ih PROZVALI preko cele tribine: Iznenađenje! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

UEFA je htela da kazni najvatrenije pristalice Legije, ali nisu računali da Poljaci imaju rezervni plan.

Izvor: YouTube/PolishFans TV

UEFA je zbog navijačkih incidenata kaznila Legiju iz Varšave, odnosno njihove najvatrenije navijače, zatvorivši severnu tribinu za meč protiv Moldea u šesnaestini finala Konferencijske lige. Ako ste mislili da će to sprečiti ultrase Legije da ne naprave koreografiju, grdno ste se prevarili.

Oni su obesmislili kaznu UEFA i pojavili su se na istočnoj tribini stadiona u Varšavi i to sa koreografijom zbog koje bi mogli da dobiju novu kaznu. Dok je na "njihovoj" tribini bila ostavljena poruka: "Ovoga puta je UEFA uspela da pobedi", na početku meča se na istoku pojavila koreografija u bojama Legije. Razvili su i transparent u kome je bio navijač Legije od lego kocki, dok je i sam natpis bio uvreda za čelnike evropskog fudbala: "Iznenađenje, drk***je!".


Videćemo kako će UEFA reagovati ovaj potez navijača Legije koji su već navikli svake sezone da budu kažnjavani zbog izgreda. Ono što je sigurno je bar ove sezone neće praviti više problema jer je poljski klub na svom terenu izgubio 3:0 od Moldea, pa su ukupnim rezultatom 6:2 završili takmičenje.


BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)