IN MEMORIAM

UŽAS U SPLITU, UBIJEN MLADI FUDBALER! Izboden nožem ispred pekare, policija već uhapsila BRAĆU!

Autor Nemanja Stanojčić

Užasne vesti stižu iz Splita...

Izvor: Mondo

Užasne vesti stižu iz Hrvatske, mladi fudbaler (22) ubijen je u Splitu. Posle svađe sa dvojicom mladića ispred pekare uboden je nožem u grudi, hitno je prebačen u bolnicu, ali mu nije bilo spasa. Preminuo je oko jedan sat posle ponoći.

Policija je, prema pisanju hrvatskih medija, već uhapsila dvojicu osumnjičenih. Ante R. (31) je osumnjičen da je ubo mladića nožem, dok se njegov brat tereti sa saučesništvo, treći brat je priveden i pušten. Kako se navodi u tekstovima tamošnjih medija oni su već poznati ljudima iz tog kraja.

Navodno su često provodili vreme ispred pekare, nedaleko od zgrad eu kojoj žive i često su molili za novac ljude koji su dolazili da kupe hranu. Hrvatski portal "24sata" navodi da su "oni bili nametljivi i da su znali da budu veoma agresivni ako ne dobiju novac", uz to stoji i da su "uvek bili neuredni i da su smrdeli na razne opijate i da su preživljavali od sitnih krađa i 'žickanja' i da su bili kockari".

Prepa pisanju "Slobodne Dalmacije" mladić koji je ubijen bio je fudbaler jednog kluba u okolini Splita. Meštani su otkrili da ubijeni momak nije imao nikakve veze sa njima i da je samo slučajna žrtva. "U njihovom stanu je nered, smrti, tamo se mokri, širi se nesnosan smrad. Otac im je preminuo, žive sa bolesnom majkom, praktično nemaju nikakva primanja osim onoga što isprose, pokradu ili zarade od pretprodaje droge. U njihovu zgradu ne može da se uđe, a da jedan od njih ne pokuša da vam izvuče novac. Znali su i da razbijaju izloge u okolini, svi beže od njih. Imaju dosije u policiji", rekao je jedan od suseda koji je hteo da ostane anoniman.

(24sata.hr/Mondo - N.S.)

BONUS VIDEO: