Fudbal

PARTIZAN TO SEBI NE SME DA DOZVOLI! Igor Duljaj posle drame u Surdulici: Mnogo je teško po ovakvom terenu!

Autor Nikola Lalović

Igor Duljaj je istakao da njegov tim nije smeo da primi gol na kraju meča sa Radnikom iz Surdulice!

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Partizan je mnogo teže nego što se očekivalo pobedio Radnik u Surdulici! Na kraju su dosuđena dva penala za domaćina, jedan je poništio VAR, a golovima Markovića i Baždara crno-beli su uspeli da pobede. Posle utakmice šef struke crno-belih Igor Duljaj je otkrio da je bilo jako teško pobediti na ovom meču bez tri napadača - Saldanje, Nikolića i Severine. 

"To su izuzetno važna tri igrača za naš tim, jako bitna pobeda. Atmosfera je bila fenomenalna. Malopre sam pričao sa kolegom da je kako za nas tako i za njegov tim bilo jako teško da igramo po ovakvom terenu. Kada se sve sabere i oduzme zaslužena pobeda. Još jednom hvala navijačima koji su došli u velikom broju, učinili su sve da ova utakmica ima jedan pozitivan osećaj", rekao je Duljaj na startu, 

Rivalima je poželeo da uspeju da ostvare opstanak, a posebno se pohvalno izrazio o svom kolegi sa druge strane Dušanu Đorđeviću. "Ono što želim Radničkom, je da uspe oni se bore kao i mi. Oni se bore za nešto drugo, mi za nešto treće, Njima želim puno uspeha posebno zbog trenera Đorđevića koji je fantastičan trener i odličan čovek. Od srca mu želim da ispuni cilj i ostavi svoj tim u elitnom rangu", naglasio je on. 

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Mnogo problema je bilo ovih dana sa Ksanderom Severinom koji je zbog neisplaćenih dugovanja otišao iz Beograda. Sada je i o njemu Igor Duljaj rekao nekoliko rečenica. "Sa Severinom treba da pričam malo kasnije, ono što mi se nije svidelo je da ne možemo posle 2:0 da dozvolimo sebi da primimo onakav gol. To ekipa kakav je Partizan ne sme sebi da dozvoli. Inače utakmica je bila borbena jer je veoma teško bilo igrati po ovom terenu."

Dušan Đorđević je posle meča istakao da svom timu ništa ne zamera, kao i da ovo nisu mečevi u kojima nejegov tim može da računa na bodove.   "Ja sam u najavi utakmice rekao da sa pozicije na kojoj se mi nalazimo, sa poslednjeg mesta na tabeli, ne da ne sme da se preti Partizanu već se možda ne sme ni pričati o utakmici kao o šansi da se uzmu bodovi. Međutim rekao sam isto tako i sebi i igračima u najavi da moramo da pruužimo žestok otpor da pokažemo sami sebi da možemo da se nosimo sa ekipama koje su kvalitetnije od nas. Moram da kažem da je danas bilo tako, čini mi se da smo se ravnopravno nosilil, da smo primili gol iz prekida, drugi na neke individualne greške i uspeli smo da se vratimo iz penala na makar jedan gol zaostatka. Ali nemam neku veliku zamerku za igrače, Teško je igrati utakmice kao što su Čukarički, TSC i Partizan", zaključio je on. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: