Fudbal

ZVEZDA SE HITNO OGLASILA ZBOG PARTIZANA! "Taj čovek mora da se skloni iz srpskog fudbala"

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda se oglasila zbog suđenja u Surdulici i izrazila nezadovoljstvo zbog VAR sudije Srđana Jovanovića sa kojima je godinama u sukobu.

Izvor: Arena sport/screenshot

Crvena zvezda se posle pobede nad Čukaričkim (3:0) oglasila saopštenjem zbog suđenja na meču "večitog" rivala u Surdulici. Partizan je savladao Radnik 2:1 (0:0) uz mnogo muke, a crveno-beli su ljuti na Srđana Jovanovića koji nije sudio ovaj meč, nego je sedeo u VAR sobi.

Upravo je iz nje pozvao glavnog arbitra Milana Milanovića da proveri svoju odluku iz 60. minuta, kada je dosudio penal za Radnik, a pregledanjem usporenog snimka poništio je jedanaesterac. Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti:

"Crvena zvezda je zgrožena režijom meča između Partizana i Radnika u Surdulici, koju je direktno sproveo Srđan Jovanović iz VAR sobe. Tražimo od Fudbalskog saveza Srbije da se tom sudiji, koji je obrukao srpski fudbal nedavno i u Evropi, potpuno zabrani pristup svim utakmicama Crvene zvezde i Partizana, jer je po ko zna koji put direktno uticao na to da Partizan, pobedi i ciljano im pomogao. Često je to činio i u direktnim okršajima sa Crvenom zvezdom, a sada mora da im pomaže i u mečevima sa poslednjeplasiranim ekipama na tabeli. Kad god ima priliku on svojim odlukama utiče na neregularnost takmičenja i svojim odlukama direktno doprinosi pobedama Partizana. Njegovoj bahatosti i bezobrazluku neće biti kraja sve dok čelni ljudi FSS ne donesu konkretnu odluku. Za dobrobit srpskog fudbala taj čovek se mora skloniti iz srpskog fudbala", poručeno je s Marakane.

Crvena zvezda još od 161. "večitog" derbija, na kome je poništen gol Milunovića, ne želi da joj Srđan Jovanović sudi utakmice, s naglaskom na mečeve s Partizanom i neretko je izražavala nezadovoljstvo njegovim radom. Pogledajte i situaciju iz Surdulice posle koje je Jovanović pozvao Milanovića i savetovao da pogleda usporeni snimak:

Penal na meču Partizan - Surdulica
Izvor: YouTube/Arena sport

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)