Fudbal

DILETA UPALILA TV DA GLEDA BUDUĆEG MUŽA... Posle onoga što su mu uradili, možda RASKINE veridbu! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Dileta Leota gledala bespomoćnog Lorisa Karijusa protiv Arsenala.

Izvor: Instagram/Diletta Leotta/Loris Karius/Screenshot

Usled povrede Nika Poupa i prehlade Martina Dubravke, među stative Njukaslovog gola morao je "baksuzni" Loris Karijus. Zaigrao je prvi put posle godinu dana, od finala Liga kupa protiv Mančester junajteda, a epilog protiv Arsenala bio je isti - poraz, samo mnogo ubedljiviji nego što su "svrake" očekivale.

Arsenal je slavio 4:1, a utisak je da su mogli domaći i do još više golova samo da su bili malo precizniji pred Karijusovim golom, tako da ni ova utakmica Lorisa Karijusa neće poslužiti da "popravi ugled" koji ga prati od dana u Liverpulu kada su mu kiksevi u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida zapečatili karijeru. Na sve to, nije oduševio ni svoju verenicu Diletu Leotu, najpoznatiju italijansku voditeljku koja je večeras gledala utakmicu.

Podelila je na Instagramu fotografiju na kojoj se vidi da u pidžami sa svojom ćerkom gleda utakmicu Arsenala i Njukasla, ali je sve to podelila pre nego što je počela katastrofa Karijusovog tima. Čak ni Dileta Leota nije mogla da donese sreću nemačkom golmanu i njegovoj ekipi koja poražena ide na sever zemlje.

Sve je počelo autogolom Botmana u 18. minutu, doduše nakon dobre intervencije Karijusa, a dalje su mrežu "punili" Haverc u 24, Saka u 65. i Kivjor u 69. minutu. S druge strane Njukasl je tek u 84. minutu preko Viloka uspeo da postigne utešni pogodak...

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)