Fudbal

"PLAČE MI SE, TEŠKO JE!" Prve reči posle HORORA na terenu: Rekli su mi da je budan, ali ne znamo ništa!

Autor Nikola Lalović

Trener Bordoa Albert Rijera se prvi oglasio povodom zaista strašne scene sa utakmice Bordoa i Gengana u Ligi 2 kada je Albert Elis prevezen u bolnicu.

Izvor: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

"Mislim da je on prvi udario loptu, a onda sam ja udario njega. Ja sam takođe bio ošamućen na sekundu, a on je pao u nesvest. Nadam se da je dobro", rekao je odmah posle meča Bordoa i Gengana Donatijen Gomis, fudbaler posle koji se sudario glavama sa Albertom Elisom i poslao ga u bolnicu

U 34. sekundi meča Lige 2 između Bordoa i Gengana napadač iz Hondurasa je zadobio tešku povredu glave nakon čega je prvo morao da bude imobilisan i odveden u bolnicu, a kasnije i uveden u indukovanu komu, a sada se o svemu oglasio i njegov klub. Nekadašnji fudbaler Liverpula, a sada trener Žirondinaca Albert Rijera je prvi uputio nekoliko reči.

"Moje prve reči će biti za Alberta. Pričali smo sa ekarom i ne možemo još uvek ništa da kažemo. U bolnici je i to je sve što ćemo reći. Ova pobeda je za njega", rekao je Rijera posle trijumfa 1:0.

Izvor: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

Oglasio se i trener Gengana Stefan Dumon. "Pre nego što počnemo da pričamo o fudbalu nadam se da će sa Albertom biti sve u redu jer je to prioritet. Prvo mislimo o zdravlju igrača", naglasio je on.

Šveđanin na golu Bordoa Karl Johan Johnson je bio jedini fudbaler žirondinaca koji se pojavio pred medijima i opisao koliko je bilo teško izboriti se sa onim što se desilo na samom početku meča. "Po prvi put u karijeri mi se desilo nešto ovakvo. Zaista je teško, plakalo mi se. Na poluvremenu su nam rekli da je budan, ali sada ne znamo ništa,. Videćemo u nedelju", naglasio je on.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Tagovi