OGLASIO SE BIVŠI KLUB UBICE STEFANA SAVIĆA! "Saučešće porodici, a Vasilije više NEMA VEZE S NAMA!"

Oglasila se Crvena zvezda iz Malog Mokrog Luga povodom informacije da je Vasilije Gačević njihov član.

YouTube/MMA Savez Srbije/MUP Srbije/Screenshot

Za ubistvo srpskog MMA borca Stefana Savića sumnjiče se Vasilije Gačević (2001) i Marko Daničić (2001) koji su inače srpski fudbaleri, odnosno najverovatnije se uopšte više ne bave ovim sportom pošto godinama unazad ne postoje informacije u kojim to klubovima uopšte igraju. Tako se u javnosti pojavila informacija i da je Gačević trenutno fudbaler Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga, što nije tačno i što je potvrdio i ovaj klub na Instagramu.

"Vasilije Gačević je bio član našeg kluba u sezoni 2020/21. FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug nema veze s ovim događajem i on nije član našeg kluba. Iskreno saučešće porodici ubijenog Stefana Savića", napisali su oni na klupskom profilu na Instagramu i tako okončali sve spekulacije na tu temu.

Što se tiče Marka Daničića, u pitanju je bivši omladinac Grafičara i Crvene zvezde koji je potom 2020. godine otišao u Kanadu gde je igrao za naš klub iz dijaspore "Serbian White Eagles". Od tada nema informacija o njegovom daljem razvoju fudbalske karijere, dok je Gačeviću čak obrisan i "Transfermarkt" profil, na kome uglavnom fudbaleri imaju osnovne podatke, pa čak i oni koji se skoro amaterski bave ovim sportom.

Policija je inače nakon identifikovanja osumnjičenih za ubistvo MMA borca Stefana Savića raspisala potragu i policija je pozvala građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stani.

UPOZORENJE: SNIMAK UBISTVA STEFANA SAVIĆA JE UZNEMIRUJUĆI!

This browser does not support the video element.

Snimak zverskog ubistva MMA borca Stefana Savića na Dorćolu  Nadzorna kamera

Podsetimo, osim Stefana Savića, osumnjičeni Vasilije Gačević i Marko Daničić su ozbiljno povredili još jednog muškarca koji je primljen u bolnicu, a u javnosti se spekuliše da je motiv napada osveta.

Pogledajte i fotografije sa mesta zločina:  

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

ZBOG OVOGA JE UBOD U PAZUH BIO KOBAN PO MMA BORCA! Kurir na mestu zločina saznaje: Policija će DANAS identifikovati napadača?  Kurir televizija

(MONDO - M.V.)