HAOS

STANKOVIĆ POLUDEO, VIKAO NA SUDIJU I DOBIO CRVENI: Niko nije mogao da ga SMIRI usred meča

Autor Nemanja Stanojčić

Dejan Stanković izgubio je živce na meču protiv Debrecina i dobio je crveni karton.

Izvor: Printscreen/M4 Sport

Dejan Stanković izgubio je živce, vikao na sudiju i dobio crveni karton u Mađarskoj. Trener Ferencvaroša nije mogao da se smiri na meču osmine finala tamošnjeg kupa. U 82. minutu je poludeo zbog penala koji je dosuđen za domaći tm, pa je isključen. Prvo je dobio žuti karton kao upozorenje, nastavio je žustro da protestuje, pa se arbitar vratio i pokazao crveni.

Pokušali su njegovi pomoćnici da ga smire posle prvog žutog kartona. Sklanjali su ga od sudije, želeli su da izbegnu upravo to, nisu uspeli. Dejan nije mogao da se smiri, pa je morao da ode sa klupe. Na kraju to nije uticalo na goste pošto su uspeli da prođu u četvrtfinale.

Ferencvaroš je došao u vođstvo u nadoknadi prvog poluvremena kada je Aleksandar Pešić pogodio sa penala. Onda je u 47. minutu ostao sa igračem manje pošto je Mjentri Abena dobio direktan crveni karton. Držali su se gosti sve do 80. minuta kada je dosuđen penal, Donat Barani ga nije iskoristio, ali se odmah ispravio i izjednačio.

Usledili su produžeci u kojima nije bilo golova, usledili su penali. U timu Ferencvaroša sva petorica izvođača bila su sigurna, dok je kod domaćina drugi "penaldžija" Dominik Kočiš promašio.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: