Fudbal

DŽABE ŠTO SI ZVEZDA, SAUDIJCI TO NE TRPE! Kristijano Ronaldo suspendovan zbog sramnog gesta!

Autor Milutin Vujičić

Kristijano Ronaldo suspendovan na jednu utakmicu, zvanično je odlučeno.

Izvor: Twitter/DjMaRiiO/Screenshot

Portugalski napadač Kristijano Ronaldo dobio je bogatstvo da dođe u Saudijsku Arabiju, ali to ne znači da će mu zbog toga dati titulu u ruke i ignorisati sve njegove "detinjarije". Tako je Disciplinski i etički komitet Fudbalskog saveza Saudijske Arabije odlučio da kazni Ronalda zbog nepristojne proslave u meču protiv Al Šababa (3:2).

Ronaldo je po završetku utakmice gestikulirao publici pokazujući na svoj polni organ, a sve zato što su oni u pokušaju da ga iznerviraju skandirali "Mesi, Mesi". Nije mogao da se suzdrži Portugalac i zbog te reči je burno reagovao, a sve su zabeležile kamere i nije dugo trebalo da bude pokrenuta istraga. Zvanična odluka koju prenose svi svetski mediji je da Ronaldo bude suspendovan na jednu utakmicu.

Uz to, odlučeno je da mora da plati kaznu od 10.000 saudijskih rijala (oko 2.400 evra) i još troškove tužbe koju je pokrenuo protivnički klub Al Šababa (oko 5.000 evra). Takođe, odlučeno je i da Ronaldo nema pravo na žalbu, tako da će definitivno biti suspendovan na jednu utakmicu.

Naredni meč igra se već danas od 18 časova protiv Al Hazema, pa će njegovom klubu biti teško da dođe do sva tri boda dok juri za Al Hilalom naših Mitrovića i Milinković-Savića. U ovom trenutku Al Hilal ima sedam bodova više.


BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)