Fudbal

FUDBALER (22) POKUŠAO DA SE UBIJE ZBOG DEVOJKE, A SAD JE PUŠTEN IZ BOLNICE: Pojavile se nove informacije, čeka se ODLUKA

Autor Nemanja Stanojčić

Aleksis Beka Beka, fudbaler koji je pokušao da se ubije, vratio se kući posle tromesečnih terapija.

Izvor: Twitter/Hector Nunns/Instagram/printscreen/a.beka_beka

Aleksis Beka Beka (22) fudbaler Nice vratio se kući posle terapija i tromesečnog oporavka. On je u septembru prošle godine pokušao da se ubije, hteo je da skoči sa mosta, ali je srećom tragedija izbegnuta. Posle svega toga hospitalizovan je i izgleda da stvari idu na bolje što su zaista lepe vesti.

Nica nije raskinula ugovor sa njim posle svega što se dogodilo, ljudi iz kluba dali su mu vreme da se oporavi i da razmisli da li želi da nastavi da se bavi fudbalom. Porodica je uz njega i zajedno sa njjim rade na oporavku. On igra na poziciji zadnjeg veznog, prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Francuske i bio je i na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Podsetimo, krajem septembra 2023. godine drama je nastala kada se Aleksis popeo na most "Manjan" i pretio da će da skoči sa preko 100 metara. Policija, hitna pomoć, vatrogasci, svi su poslati na lice mesta i uspeli su da reše situaciju. Nije potvrđeno šta je razlog, ali se tada spekulisalo da je u pitanju bio raskid sa devojkom.

Od tada je prošlo nekoliko meseci, Beka Beka je prošao terapije i bio je u bolnici, sada je na njemu da donese konačnu odluku oko nastavka karijere. Ponikao je u Kaenu, prošao je kroz B tim i došao do seniora, potom je proveo godinu dana u Lokomotivi iz Moskve, pa se vratio u Francusku i potpisao za Nicu.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: