Sjajan potez!

SRPKINJA PRODAJE RONALDOV DRES U HUMANITARNE SVRHE! Odbojkašica upoznala Kristijana, pa oduševila gestom!

Autor Dušan Ninković

Srpska odbojkašica Ksenija Perić nastupala za isti klub kao Kristijano Ronaldo, a sada njegov dres prodaje u humanitarne svrhe.

Izvor: Instagram/peric.ksenija/printscreen

Srpska odbojkašica Ksenija Perić (23), nekadašnja igračica Al Nasra u Saudisjkoj Arabiji, napravila je sjajan gest i humanitarnoj organizaciji "Srbi za Srbe" donirala dres Kristijana Ronalda, jednog od najboljih fudbalera svih vremena! Dok je nastupala u Saudijskoj Arabiji, Ksenija je sa ekipom Al Nasra beležila velike uspehe, a jednom prilikom upoznala je i slavnog Portugalca.

"Odbojkašica Perić Ksenija i Humanitarna organizacija Srbi za Srbe, u saradnji sa kafanom Pavle Korčagin i stranicom Opsajd, pokreću humanitarnu aukciju za dres sa potpisom Kristijana Ronalda. U pitanju je dres za treninge kupljen u zvaničnoj prodavnici fudbalskog kluba El Nasr, a koji je Kristijano nedavno potpisao pri susretu s našom Ksenijom Perić. Sredstva od prodaje biće iskorišćena za pomoć porodici Čuturilov iz Mošorina koja živi u pećini u 21. veku. Početna cena dresa je 500 evra (60.000 dinara), a ponude iz bilo kog dela sveta možete slati u komentarima i porukama. Aukcija traje do utorka 5. marta u 23:00", navodi se u objavi na društvenoj mreži Instagram.

Veliki gest srpske odbojkašice odmah je privukao pažnju javnosti i ponude su počele da pristižu. Očekuje se da bi oprema portufgalskog fudbalera, sa njegovim potpisom, mogla da dostigne cenu od nekoliko hiljada evra i tako pomogne ugroženoj porodici koja živi u Mošorinu. Ovo je srpska odbojkašica Ksenija Perić o čijem se humanom gestu priča.

Inače, Ksenija je ponikla u ekipi Crvene zvezde, kasnije je nastupala za beogradski Radnički i Zlatibor, a nakon igranja u Saudijskoj Arabiji vratila se u Srbiju. Trenutno brani boje Leskovca u Prvoj ligi Srbije, odnosno drugom rangu takmičenja srpske odbojke. Na narednom postu možete licitirati za Ronaldov dres koji je donela iz Saudijske Arabije, gde je branila boje istog kluba kao Kristijano!

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: