Tu su!

PARTIZANOVI KOŠARKAŠI GLEDAJU SUPERLIGU U HUMSKOJ! Ovo je podrška kakvu je hteo Igor Duljaj!

Autor Dušan Ninković

Trener Partizana Igor Duljaj i napadač Nemanja Nikolić zvali košarkaše na utakmicu, a oni došli!

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana imaju priliku da drugi derbi u sezoni dočekaju kao prvoplasirani tim u Superligi, pa ne čudi zašto je prethodnih dana trener Igor Duljaj pozivao navijače da dođu u humsku i isprate meč protiv Železničara iz Pančeva. Između ostalih, poziv je upućen i ka košarkašima crno-belih, pošto se zna koliko poštovanje Dulja gaji prema Željku Obradoviću. Želja trenera fudbalske sekcije je ispunjena!

Na utakmici Partizana i Železničara je i delegacija crno-belih košarkaša, koju predvode kapiten Kevin Panter i povremeni srpski reprezentativac Danilo Anđušić. Tu je i brazilski centar Bruno Kaboklo, koji se na meču fudbalskog kluba pojavio u dresu svog zemljaka Mateuša Saldanje, najboljeg strelca Superlige u tekućoj sezoni.

Izvor: MN Press

Podsećamo, Partizan je tekuće kolo superlige dočekao sa bodom više od Crvene zvezde, koja mu je najbliži pratilac i praktično jedini rival u borbi za šampionsku titulu. Tim Igora Duljaja izbio je na čelo tabele u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva, kada je u odloženom meču savladao tim Baraka Bahara i preskočio ga na tabeli, a sada pokušava prednost da sačuva pred gostovanje Zvezdi na stadionu "Rajko Mitić".

Pored čari koje derbi nosi važno je istaći i da će prvoplasirani tim nakon 30 odigranih kola imati prednost domaćeg terena u derbiju koji se igra u plej-ofu, kada će se Partizan i Zvezda protiv najboljih srpskih timova boriti za što više osvojenih bodova i šampionsku titulu.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: